Aplica acum la Ce este CreditOradea.RO? De ce sa apelez la un broker pentru un credit? | Cerere credit rapid online

Info Ce este CreditOradea.RO? De ce sa apelez la un broker pentru un credit?

februarie 12th, 2015 | Info | Vazut:2.891 views.

CreditOradea.Ro face parte din trustul banibanca.ro si vine in ajutorul oradenilor cu solutii de creditare potrivite nevoilor. Dupa completarea cererii un consultant va analiza informatiile si va stabili solutiile cele mai potrivite care va vor fi comunicate telefonic. Dupa alegerea solutiei se va stabili o intalnire cu consultantul pentru deschiderea dosarului.

De ce sa apelez la un broker?
Apelarea la serviciile unui broker este gratuita si va scapa de drumurile de la o banca la alta. Datorita colaborarilor cu mai multe banci si IFN-uri, pentru o persoana este mult mai greu sa gaseasca o solutie potrivita. De cele mai multe ori brokerii detin produse vandute doar prin ei, cu dobanzi mult mai avantajoase.

ads

Servicii oferite:
1) Cerere creditare - solutii imprumut >AICI<
2) Situatia din biroul de credit - cerere >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor).

Comments are closed.

Credit Oradea Imprumut Bihor Nevoi Personale Bani Rapid