Credit Oradea – Broker de credite bancare si IFN

Ce este CreditBanca.Ro si cum ma poate ajuta?
CreditBanca.Ro face parte din trustul BaniBanca.Ro si se ocupa cu intermedierea creditelor bancare si IFN pentru persoane fizice sau firme. Avand parteneriate cu majoritatea bancilor si IFN-urilor, dupa furnizarea informatiilor de catre client vom cauta cea mai potrivita solutie la care se incadreaza si vom face repartizarea catre un broker sau catre o banca. Avem solutii pentru majoritatea cazurilor.

Ce tipuri de credite oferim
Oferta este foarte vasta datorita colaborarilor. In functie de nevoi va putem incadra la un credit bancar sau IFN. Produsele oferite sunt: credit pentru nevoi personale, credit ipotecar, achizitie locuinta/teren/casa/renovare, refinantari avantajoase, carduri de cumparaturi, credit fara venit (cu garantie) etc.

Cat ma costa serviciile oferite?
Serviciile oferite de noi sunt GRATUITE datorita contractelor de comision semnate cu bancile si IFN-urile partenere. Nu percepem sume de bani de la clienti si aveti libertatea de a alege sau de a respinge una, mai multe sau toate solutiile oferite de noi. Nu implica nicio obligatie.

Care sunt pasii de la aplicare pana la contractarea creditului?
Aplicarea se face online prin platforma pusa la dispozitie de noi sau telefonic la numarul oferit in pagina CONTACT. Dupa aplicare un consultant va va suna pentru a confirma datele introduse. Aceste date vor fi analizate si se vor cauta solutiile posibile oferite de partenerii nostri. Va fi facuta repartizarea catre un broker sau catre o banca potrivita urmand sa va contacteze pentru stabilirea documentelor necesare.

Pentru mai multe detalii completati o cerere online accesant pagina CONTACT din meniu.

Servicii oferite:
1) Cerere creditare - solutii imprumut >AICI<
2) Situatia din biroul de credit - cerere >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor).

Ai intrebari? Scrie mai jos intrebarea si te vom ajuta!

Credit Oradea Imprumut Bihor Nevoi Personale Bani Rapid