Contact Credit Oradea – Date de contact rapid

Email: director[@]solutiecredit.ro
Telefon: 0371780056
Cerere de creditare: AICI

Telefon: 0721996996 [Doar pentru societati comerciale sau in legatura cu parteneriate]
! Telefonic ne puteti contacta de LUNI pana VINERI de la ora 10:00 pana la ora 17:00. Online sau prin email puteti completa cererea oricand iar in 48 ore un consultant va reveni catre dumneavoastra cu un telefon.

Sunteti broker, reprezentati o banca sau un IFN, doriti sa propuneti o colaborare sau doriti sa cumparati reclama pe acest site? Sunati la 0721996996 (Sorin, Manager) sau la adresa de email director[@]solutiecredit.ro si va raspundem in cel mai scurt timp!

Servicii oferite:
1) Cerere creditare - solutii imprumut >AICI<
2) Situatia din biroul de credit - cerere >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor).

Ai intrebari? Scrie mai jos intrebarea si te vom ajuta!

Credit Oradea Imprumut Bihor Nevoi Personale Bani Rapid