Aplica acum la Chirie in Oradea intre 100 si 150 Euro – Anunturi apartamente, garsoniere si case de inchiriat [CLICK] | Cerere credit rapid online

Info Chirie in Oradea intre 100 si 150 Euro – Anunturi apartamente, garsoniere si case de inchiriat [CLICK]

aprilie 2nd, 2017 | Imobiliare | Vazut:1.792 views.

In Oradea cele mai cautate proprietati pentru inchiriat sunt cele intre 100 si 150 Euro pe luna. Fiind la mare cautare, de obicei cand un anunt este publicat se ocupa imediat, astfel fiind o lipsa mare pentru astfel de spatii de inchiriat.

ads

Preturi chirie Oradea:
Pretul unei garsoniere/ apartament cu o camera variaza intre 120 si 250 Euro iar pretul unui apartament cu 2 camere trece de 200 Euro, chiar daca este nemobilat. Un apartament cu 2 camere mobilat se inchiriaza cu 250 – 450 Euro pe luna, in functie de cati metri patrati are spatiul. Pe langa aceasta suma se percepe si garantie.

Inchirierea, o afacere buna sau nu?
Desi marile cartiere fac publicitate din asta, cel mai rentabil in momentul de fata in Oradea este achizitionarea apartamentelor modeste si inchirierea lor pentru sume mai modeste. Adica, decat sa platesc 60.000 pentru un apartament nou, intr-un cartier nou pe care il pot inchiria cu 300E mai bine cumpar 2 vechi, renovate modest pe care le pot inchiria cu minim 150E fiecare. Fiind cererea foarte mare nu voi duce lipsa de chiriasi.

Plata impozitului pentru inchiriere.
Inca din propriile studii, o parte foarte mare din proprietari intentioneaza sa inchirieze fara contract. Inchirierea fara contract al unui spatiu atrage o serie de urmari negative pentru chirias, dar si riscul de a fi amendat.

Anuturi chirie Oradea – CLICK

Vezi toate anunturile din categoria imobiliare: https://anunt24.net/anunturi/bihor/oradea/imobiliare

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este chirie-imobiliare-oradea-anunturi.jpg

Servicii oferite:
1) Cerere creditare - solutii imprumut >AICI<
2) Situatia din biroul de credit - cerere >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor).

Comments are closed.

Credit Oradea Imprumut Bihor Nevoi Personale Bani Rapid