Aplica acum la Promovare anunt pe mai multe site-uri de anunturi, adauga anunt pe mai multe grupuri facebook targetate | Cerere credit rapid online

Info Promovare anunt pe mai multe site-uri de anunturi, adauga anunt pe mai multe grupuri facebook targetate

august 30th, 2018 | Info | Vazut:3.528 views.

Publicitatea targetata este cea mai cautata, deoarece anuntul merge fix catre masa de oameni interesata, insa de cele mai multe ori nu este apelata datorita pretului, fiind de cateva ori mai scumpa fata de publicitatea normala. Anunt24.Net ofera cea mai ieftina publicitate targetata pentru anuntul dumneavoastra, astfel facilitand maxim cu un buget minim vanzarea. Servicii oferite de Anunt24.Net:
– Publicare anunt si promovare in cadrul site-ului
– Afisare pe prima pagina si in categorii promovat, listat in top
– Indexare si optimizare anunt in motoarele de cautare
– Promovare anunt in retelele de socializare si motoarele de cautare
– Adaugarea anuntului pe mai multe site-uri de anunturi
– Adaugarea anuntului pe mai multe grupuri facebook targetate in functie de categorie si/sau judet

ads

Adauga acum un anunt: http://anunt24.net/adauga-anunt-21/

De ce noi? Ce ne face diferiti?
Pe langa faptul ca avem posibilitatea de a oferi publicitate targetata, oferim rapoarte cu munca noastra in care se pot vedea site-urile catre care a fost trimis anuntul dar si grupurile facebook unde a fost publicat impreuna cu statistici clare, in timp real pentru toate grupurile.

De ce un anunt publicat pe Anunt24.Net se vinde mai repede?
Urmarim sa oferim cele mai bune servicii, de aceea vom promova in masa anuntul dumneavoastra catre masa de oameni tinta. Sansele vanzarii cresc de zeci de ori in raport cu un alt website care nu ofera astfel de promovare.

Pot promova magazinul meu online?
Fie ca detineti un magazin online si doriti promovarea produselor, fie ca doriti sa inchiriati, vindeti etc. orice produs, serviciu, proprietate este bine venita pe site-ul nostru atat timp cat este legala.

Adauga acum un anunt: http://anunt24.net/adauga-anunt-21/

Servicii oferite:
1) Cerere creditare - solutii imprumut >AICI<
2) Situatia din biroul de credit - cerere >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor).

Comments are closed.

Credit Oradea Imprumut Bihor Nevoi Personale Bani Rapid