Aplica acum la Cum aleg creditul potrivit nevoilor mele? Cum aleg banca potrivita pentru imprumutul dorit? | Cerere credit rapid online

Info Cum aleg creditul potrivit nevoilor mele? Cum aleg banca potrivita pentru imprumutul dorit?

februarie 15th, 2015 | Info | Vazut:3.095 views.

Alegerea produsului bancar/IFN este facuta de cele mai multe ori gresit, de asemenea si alegerea bancii pentru imprumutul dorit. Acest lucru atrage plata inutila a unor comisioane in plus sau dobanzi mult mai mari fata de produse similare. Inainte de contractarea unui credit trebuie sa luati in considerare urmatoarele:
– de ce suma am nevoie?
– pe ce perioada doresc creditul?
– pot rambursa anticipat imprumutul?
– pentru ce doresc banii?
– unde voi folosi banii?

ads

Cea mai comuna gresala este credit nevoi personale vs card pentru cumparaturi. In majoritatea cazurilor bancile au parteneriate semnate cu unele magazine oferind plata fara dobanda prin aceste carduri. Clientul va plati astfel doar rata lunara din suma folosita si comisionul lunar/ anual de administrare.

Acesta este doar un exemplu prin care un broker poate obtine costuri mult mai reduse pentru imprumutul dorit. Serviciile noastre de intermediere sunt gratuite si nu implica nicio obligatie.

Pentru a aplica la un credit completati cererea online.

Servicii oferite:
1) Cerere creditare - solutii imprumut >AICI<
2) Situatia din biroul de credit - cerere >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor).

Comments are closed.

Credit Oradea Imprumut Bihor Nevoi Personale Bani Rapid