Aplica acum la Imprumut pentru restantieri, fara dovada venitului – Credit istoric negativ BC [Aici] | Cerere credit rapid online

Info Imprumut pentru restantieri, fara dovada venitului – Credit istoric negativ BC [Aici]

februarie 15th, 2015 | Banci/IFN | Vazut:5.641 views.

Oferim imprumuturi in Oradea dar si in celelalte orase ale Romaniei fara dovada venitului. Creditul se adreseaza in special celor care nu au sau nu isi pot dovedi venitul si/sau se afla in biroul de credit cu istoric negativ, peste 90 de zile.

Acest imprumut se acorda rapid, in 48 de ore cu garantie ipotecara. Garantii se accepta:
– casa (caramida, boltari – sa se poata asigura)
– teren
– apartament

ads

Se accepta numai ipoteca de gradul 1. Dobanda este de 4% pe luna din suma totala avand posibilitatea de a restitui banii oricand. Dupa restituirea banilor se inchide contractul de credit, se scoate ipoteca iar dobanda lunara nu mai trebuie platita.

Completati cererea de creditare iar un consultant va lua legatura cu dumneavoastra pentru mai multe detalii.

Servicii oferite:
1) Cerere creditare - solutii imprumut >AICI<
2) Situatia din biroul de credit - cerere >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor).

Comments are closed.

Credit Oradea Imprumut Bihor Nevoi Personale Bani Rapid