Aplica acum la Credit Oradea fara venit – Solutii de creditare pentru restantieri, fara dovada venitului [AICI] | Cerere credit rapid online

Info Credit Oradea fara venit – Solutii de creditare pentru restantieri, fara dovada venitului [AICI]

februarie 15th, 2015 | Info | Vazut:4.058 views.

Oferim credite rapide in Oradea, Bihor fara dovada venitului, chiar si pentru restantieri cu garantie ipotecara. Se ofera maxim 25% din valoarea ipotecii care poate sa fie casa, teren, apartament. Conditia este sa poata sa fie facuta asigurare pe proprietatea respectiva.

Fie ca sunteti proprietar sau aveti acordul proprietarului la notar, imprumutul poate fi acordat. Dobanda acestui credit este de 4% pe luna din suma totala avant urmatoarele posibilitati de achitare:
– plata lunara dobanda, plata creditului la final
– plata lunara dobanda + parte din imprumut

ads

Pentru mai multe detalii completati cererea online iar un consultant va va oferi toate detaliile.

Servicii oferite:
1) Cerere creditare - solutii imprumut >AICI<
2) Situatia din biroul de credit - cerere >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor).

Comments are closed.

Credit Oradea Imprumut Bihor Nevoi Personale Bani Rapid