Aplica acum la Credit la domiciliu 2015 – Rapid, simplu, cu buletinul si dovada venitului [AICI] | Cerere credit rapid online

Info Credit la domiciliu 2015 – Rapid, simplu, cu buletinul si dovada venitului [AICI]

februarie 15th, 2015 | Banci/IFN | Vazut:4.311 views.

Oferim imprumuturi rapide la domiciliu in Oradea si in zonele metropolitane. Sumele acordate sunt intre 500 si 5500 lei pentru maxim 22 luni. Dobanda anuala este intre 17,5% si 30%, in functie de suma si perioada.

Pentru a putea analiza situatia dumneavoastra descarcati documentele de mai jos, le completati, le scanati si le trimiteti prin email la adresa contact@creditoradea.ro. Documentele necesare sunt:
– copie buletin
– copie factura electrica
– cerere de credit [Se descarca de AICI]
– acord consultare Biroul de Credit [Se descarca de AICI]

ads

Aceste documente pot fi trimise prin email sau pot fi predate personal consultantului Sorin D. din Oradea [Info contact AICI]. Dupa primirea acestor documente in 48 de ore lucratoare primiti raspuns daca se aproba sau nu imprumutul dorit.

Servicii oferite:
1) Cerere creditare - solutii imprumut >AICI<
2) Situatia din biroul de credit - cerere >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor).

Comments are closed.

Credit Oradea Imprumut Bihor Nevoi Personale Bani Rapid